Kennedy van der Laan verbindt zich aan Dutch Legal Tech Meetup

0

Kennedy Van der Laan heeft zich verbonden aan Dutch Legal Tech Meetup; een initiatief van zelfstandige Jelle van Veenen om advocaten, academici, uitgevers, ondernemers, ontwikkelaars, beleidsmakers en iedereen die geïnteresseerd is in juridische innovatie bij elkaar te brengen. Het advocatenkantoor ziet de potentie van ‘Legal Tech’ en daarmee het belang van technologische innovaties binnen de juridische sector voor de manier waarop het kantoor zijn dienstverlening aan cliënten verder kan verbeteren. Bart de Man, Managing Partner bij Kennedy Van der Laan, licht dit toe.

“Passie voor technologie, vernieuwing en de ambitie om voorop te blijven lopen zit sinds de oprichting van ons kantoor in ons bloed. We zien dat onze branche nog een slag kan slaan op het gebied van het toepassen van technologie en daar leveren we graag een bijdrage aan. Partner zijn van Dutch Legal Tech Meetup geeft ons als kantoor de kans om aan de voorkant te zitten van de ontwikkelingen op dit gebied. Door slimme technologie in te zetten kunnen we meer service verlenen, sneller zijn, kwalitatief hoogwaardiger adviseren en daardoor nog beter inspelen op de veranderende behoeften van onze cliënten”

Sponsor Legal Tech Startup Awards

Als onderdeel van de samenwerking met Dutch Legal Tech Meetup lanceert Kennedy Van der Laan samen met het initiatief en PLEIT de Legal Tech Startup Awards. Met deze jaarlijks terugkerende prijs wordt een podium geboden aan innovatieve, veelbelovende startups die een bijdrage (kunnen gaan) leveren aan de technologische ontwikkelingen binnen de juridische sector.

Jeroen Zweers, Director Innovation & Knowledge bij Kennedy Van der Laan en co-founder van Dutch Legal Tech Meetup, geeft aan: “Legal Tech startups bieden de vernieuwing waar onze cliënten behoefte aan hebben of krijgen. Door ons te verbinden aan de Legal Tech Startup Awards hebben wij de mogelijkheid de meest interessante startups te leren kennen, en tegelijkertijd kunnen we hen actief ondersteunen in hun zoektocht naar een bruikbaar product.”

Ook ING heeft zich als partner aan de awards verbonden. Samen met PLEIT en ING zal Kennedy Van der Laan op basis van zijn kennis en praktische inzichten de startups vanaf de zijlijn coachen en ondersteunen. Dit sluit aan bij het gedachtegoed van het Amsterdamse advocatenkantoor, dat zijn roots heeft in de IT. Veelbelovende startups kunnen zich tot 31 juli 2015 aanmelden voor de Legal Tech Startup Awards via www.legaltechstartupawards.nl.

Deel via:

Over de AUTEUR

Redactie Juridisch Actueel

Artikelen van de redactie Juridisch Actueel kunnen afkomstig zijn van verschillende auteurs of bestaan uit ingezonden bijdragen.

Reageren is niet mogelijk.