Bijdragen

Bijdrage leveren

Wij nodigen u graag uit een bijdrage te leveren aan JuridischActueel. JuridischActueel is een platform voor juridisch inhoudelijke artikelen en bijdragen gericht op de zakelijke markt.

Een onafhankelijk platform voor actualiteiten, artikelen, annotaties, commentaren, columns. Daarnaast is er alle ruimte voor presentaties, webinars, reviews, boekbesprekingen, innovaties, events. Bijdragen kunnen bestaan uit tekst, audio, video en afbeeldingen of een combinatie daarvan.

Auteurs
JuridischActueel wordt gevoegd door advocaten en juridische professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Iedere auteur beschikt over een eigen profielpagina waarin de bijdragen zijn opgenomen. Die pagina kan worden aangevuld met persoonlijke gegevens, een foto, links naar sociale media en de eigen organisatie. Voor het zelfstandig plaatsen van artikelen is een handleiding beschikbaar.

Inhoud
Aan bijdragen worden enkele eisen gesteld. In de ‘schrijfwijzer’ leest u meer daarover.  Relevantie voor de zakelijke markt en heldere taal zijn essentieel.