Adverteren

Opties tot adverteren

Adverteerders hebben verschillende mogelijkheden om via JuridischActueel hun doelgroep te bereiken. Adverteren is mogelijk in advertentieblokken op alle pagina's, behoudens pagina’s met individuele bijdragen. De advertentieruimte is gelimiteerd. Hierdoor valt u als adverteerder nog beter op.

  • Header block is het  blok boven het menu. Dit advertentieblok is in de gehele website zichtbaar. Exclusiviteit is mogelijk. Formaat: 728 x 90 (begrensd).
  • Sidebar ad block (rechterzijde pagina's) is in beginsel op iedere pagina zichtbaar te maken. Exclusiviteit behoort tot de mogelijkheden. Basisformaat: 325x250 (andere formaten zijn mogelijk).
  • Ad block's zijn blokken opgenomen tussen de overzichten van berichten. De blokken zijn exclusief. Formaat: 702 x 87.

Evenementen en vacatures
Voor evenementen en vacatures zijn bijzondere pagina's ingericht. Een combinatie van een evenement of vacature met een advertentie op de pagina in één van de categorieën behoort tot de mogelijkheden.

Gesponsorde bijdragen
Gesponsorde bijdragen in de vorm van bedrijfsprofielen of anderszins behoren tot de mogelijkheden mits deze aansluiten bij het karakter en de doelgroep van JuridischActueel. Een gesponsorde bijdrage is altijd als zodanig herkenbaar.